Sessió de psicomotricitat

Quan toca "psico" estem molt contents! 

Esmorzem sense distreure'ns perquè sabem que quan acabem l'Alba ens treu la bata. Desprès esperem que els altres companys vagin acabant.. Aquesta estona aprofitem per mirar contes, fer construccions,  trencaclosques... 

Quan tots estem a punt pugem fins a dalt de tot de la llar, a l'aula de psicomotricitat. 

A l'entrar ja sabem que hem de fer i ho fem molt bé! Primer de tot ens assentem i ens traiem les sabates per posar-nos els mitjons antilliscants. També posem les sabates ben col·locades al seu racó. 

Ara si, ja estem preparats! Comencem amb un circuit dirigit (canvia cada setmana) i quan ja l'hem fet varies vegades o estem cansats juguem lliurement. Utilitzem diferents blocs i mòduls col·locant-los com ens ve de gust. Passem per sobre, per sota, fem tombarelles... També ens agraden molt les teles (ens amaguem, les pengem de decoració sobre els blocs, ens les posem de capa...), les catifes sensorials (passem caminant per sobre i identifiquem la textura de cadascuna) i els blocs de construcció (fabriquem les nostres escales). 

Quan s'acaba la sessió ens traiem els mitjons, ens posem les sabates i ens estirem a terra. Posem música i... a relaxar-nos!

Cliqueu aquí per veure'ns!



Comentaris